بی نیازی کشور از ز واردات قطعات الکتریکی پالایشگاهی و نیروگاهی

یک شرکت دانش‌بنیان کنترل‌کننده‌های الکترونیکی که در صنایع مختلفی کاربرد دارند را بومی سازی کرد.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر بی نیازی کشور از ز واردات قطعات الکتریکی پالایشگاهی و نیروگاهی

به گزارش گروه علم و فناوری گزارش خبر، به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سید سجاد طباطبایی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پارین صنعت ایلیا با اشاره به طراحی و ساخت تجهیزات و قطعات الکترونیکی و الکترومکانیکی گفت: علاوه بر تولید این تجهیزات، کار بازسازی و تعمیرات اساسی این تجهیزات در کشور انجام می دهیم. همچنین در حوزه اجرای پروژه های اتوماسیون، مانیتورینگ، ایزار دقیق، تحقیق و توسعه و بومی سازی تجهیزات صنعتی فعالیت داریم.

این فعال فناور، از ارائه محصولات و خدمات فناورانه به صنایع گوناگون و بالادستی کشور گفت و ادامه داد: صنایع پتروشیمی، پالایشگاهی، نیروگاهی و دیگر صنایع از محصولات بهره برده‌اند.این محصولات با توانمندی‌های نوآورانه و بومی سازی فناوری های روز دنیا از جمله اهداف این شرکت است.

مدیرعامل پارین صنعت ایلیا با اشاره به طراحی و ساخت تجهیزات الکترونیکی و الکترومکانیکی بیان کرد: متخصصان این شرکت دانش‌بنیان، توانایی طراحی سخت‌افزار و بردهای مدارچاپی و قطعه‌های دستگاه های الکترونیکی مانند رله‌ها را در کشور دارند.

طباطبایی، با اشاره به طراحی و ساخت انواع بردهای میکروالکترونیک و پشتیبانی فنی از آن ها گفت: ساخت ماژول DC و AC مربوط به سیستم کنترل SCR، باکس اندازه گیری حجم و فشار، راه‌انداز چیلرهای صنعتی، نمایشگر سیستم اندازه گیری غلظت گل حفاری و سیستم تصفیه بخار روغن برخی از تولیدات این شرکت دانش‌بنیان به شمار می‌رود.

وی با اشاره طراحی و اجرای انواع پروژه های اتوماسیون و ابزار دقیق ، افزود: از دیگر توانمندی‌های این شرکت دانش‌بنیان می‌توان به طراحی کارت راه انداز، ساخت کارت شبکه یونی پرو، برد نشانگر دور در دقیقه، برد گشتاور، انواع تابلو های ضد انفجار، مخازن گل حفاری اشاره کرد.

این فعال فناور همچنین با اشاره به توانمندی در تعمیر و بازطراحی تجهیزات الکترونیک، ادامه داد: رگولاتورهای ولتاژ اتوماتیک، دستگاه بسته بندی و وزن کشی دیجیتال که عمدتا در صنایع بسته‌بندی و صنایعی که به دقت بالایی در فرآیند بسته بندی نیاز دارند، تعمیر منابع تغذیه بدون وقفه که نیروگاه های تولید برق مورد استفاده قرار می‌گیرند. بخشی از تجهیزات این حوزه به شمار می‌رود.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پارین صنعت ایلیا از ایجاد اشتغال برای متخصصان و دانش‌آموختگان دانشگاهی گفت و بیان کرد: با تولیدات و ارائه خدمات فناورانه این حوزه، دانش‌آموختگان حوزه الکترونیک و مکاترونیک در این شرکت مشغول فعالیت هستند و در همین راستا، زمینه‌ برای حفظ سرمایه‌های ارزی به واسطه کاهش حجم واردات این حوزه صورت گرفته است.