برگزاری نشست دانشگاه خوارزمی با حضور نخبگان و نمایندگان نظام مسائل استان تهران

با حضور دبیر مجمع مشورتی نظام مسائل استان تهران، امور کمیسیون‌ها و روابط عمومی این مجمع، دکتر عبداللهی سرپرست دانشگاه خوارزمی، دکتر ربیعی سرپرست حوزه ریاست، دکتر قربانی مشاور امور دانشجویی دانشگاه خوارزمی، دکتر خاتمی و نخبگان دانشگاهی، نشست دانشگاه خوارزمی برای بررسی چالش‌های استان تهران و ارائه راهکارهای علمی و عملی برای حل مشکلات معیشتی، اقتصادی و اجتماعی در این دانشگاه روز ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر برگزاری نشست دانشگاه خوارزمی با حضور نخبگان و نمایندگان نظام مسائل استان تهران

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه خبرگزاری گزارش خبر، با حضور دبیر مجمع مشورتی نظام مسائل استان تهران، امور کمیسیون‌ها و روابط عمومی این مجمع، دکتر عبداللهی سرپرست دانشگاه خوارزمی، دکتر ربیعی سرپرست حوزه ریاست، دکتر قربانی مشاور امور دانشجویی دانشگاه خوارزمی، دکتر خاتمی و نخبگان دانشگاهی، نشست دانشگاه خوارزمی برای بررسی چالش‌های استان تهران و ارائه راهکارهای علمی و عملی برای حل مشکلات معیشتی، اقتصادی و اجتماعی در این دانشگاه روز ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

به گزارش رسانه مجمع مشورتی نظام مسائل استان تهران ؛در این نشست موضوعات مهمی مطرح شد.

نظام مسائل و نقش مجلس

مهندس جبراییلی _ دبیر مجمع مشورتی نظام مسائل استان تهران، بر اهمیت حوزه نظارت میدانی مجلس و نگرش دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به مطالبه‌گری و احصای مشکلات استان تهران تاکید کرد.

تحلیل و آسیب‌شناسی علل عدم اجرای درست برنامه‌ها در گذشته

نقش دانشگاه‌ها در حل مشکلات کلان

دبیر مجمع مشورتی نظام مسائل استان تهران به تحلیل و آسیب‌شناسی علل عدم اجرای درست برنامه‌ها در گذشته و نیز مشارکت دانشگاه‌ها و همچنین استفاده از پایان‌نامه‌ها و پروژه‌های دانشجویان در ارائه راهکارهای علمی جهت حل مشکلات ساختاری استان تهران، اشاره کرد.

نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی

در این بحث، مهندس جبراییلی بر ضرورت تقویت رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی و آموزش مسائل اقتصادی و اجتماعی و ایجاد فضایی آزاد برای نقد و بررسی مسائل استان تهران تأکید کرد.

دکتر خاتمی در مورد همکاری‌های بین‌المللی و الگوی بریکس خاتمی عنوان کرد: تجربه‌های موفق کشورهای عضو بریکس می تواند به‌عنوان الگویی برای تقویت همکاری‌های علمی و اقتصادی میان دانشگاه‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی و همچنین پیشرفت و توسعه ملی و منطقه‌ای کمک کند.

در این نشست دکتر عبدالهی سرپرست دانشگاه بر همکاری همه‌جانبه دانشگاه‌ها و نخبگان با نهادهای اجرایی و تقویت نقد و بررسی در دانشگاه‌ها برای ارائه راهکارهای عملی تاکید کرد.

همچنین در این بحث، بر لزوم تحول در ساختارهای دولتی و حضور نخبگان دانشگاهی به‌عنوان مشاوران تخصصی در کمیسیون‌های مجلس و نقش آنها در تولید مدیران میدانی و وزیران جدید تأکید شد.

در پایان نشست، توافق بر ایجاد تفاهم‌نامه‌های همکاری و هم‌افزایی میان دانشگاه‌ها و نهادهای اجرایی برای تسهیل همکاری‌های علمی و اجرایی به عنوان ابزاری برای حل مشکلات استان تهران و توسعه پایدار بیان شد. این تفاهم‌نامه‌ها می‌توانند پایه‌ای برای اجرای پروژه‌ها و برنامه‌های مشترک در آینده باشند.

نشست دانشگاه خوارزمی، با تأکید بر تغییر ساختارها، مشارکت نخبگان در فرآیند تصمیم‌گیری و هم‌افزایی میان دانشگاه‌ها، دولت و بخش خصوصی به پایان رسید. این نشست به عنوان یک زمینه شروع برای تدوین و اجرای پروژه‌ها و همکاری‌های مشترک در آینده نزدیک تلقی شد.