به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، محمد احمدی در این جلسه که شنبه شب با حضور اعضای شورای اداری پست استان و نمایندگان کسب و کارهای دانش بنیان برگزار شد، ضمن حمایت از فعالان بخش خصوصی در زمینه توسعه کسب و کارها و استفاده بهینه از تکنولوژی و فناوری روز، به طرح موضوعاتی مانند بهبود سطح کیفی خدمات به شهروندان، تغییر الگو و برنامههای جدید شرکت برای ارزیابی عملکرد و همسو شدن با اقتصاد دیجیتال پرداخت.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت نیروی انسانی به عنوان بازوی قدرتمند شرکت ملی پست، گفت: بهبود شرایط معیشتی همکاران و بالارفتن سطح انگیزه آنان، ارایه خدمات با کیفیتتری را به همراه دارد.
مدیرعامل ضمن مهم برشمردن تغییر مدل ارزیابی هدایت عملکرد افزود: در این مدل عملکرد واحدهای اجرایی در تولید هر محصول پستی ارزشگذاری شده و متناسب با نوع و کیفیت فرآیند انجام شده، درآمد کسب خواهند کرد. این ارزیابیها به صورت ماهانه، سه ماهه و ششماهه و در سطوح مختلف انجام میشود.
مدیرعامل ضمن تاکید بر اهمیت مشتری مداری در مسیر توسعه، نقش استان همدان به عنوان هاب مرکزی منطقه غرب کشور را مهم ارزیابی کرد و افزود: انتقال و تفکیک مرسولههای پستی از مرکز و جنوب به سمت غرب کشور و بالعکس در این هاب صورت میپذیرد. به همین دلیل ایجاد زیر ساختهای هوشمند در زمینه جداسازی بستهها در این مرکز به شکلی جدی در حال انجام است .
احمدی ادامه داد: در حال حاضر به طور میانگین روزانه ۹۰۰ هزار مرسوله در کشور و بیش از 3۰ هزار مرسوله در استان همدان جابجا میشود که این نشان میدهد که توسعه شبکه پستی و اقتصاد دیجیتال به توسعه جریان کسب و کار در کشور کمک شایانی کرده است.
معاون وزیر ارتباطات همچنین به ظرفیتهای استان در زمینه تولید محصولات مختلف اعم از کفش، صنایع دستی، محصولات کشاورزی، مبلمان و. .. اشاره کرد و افزود: زیرساختهای سکوی تجارت الکترونیک در همدان مغفول مانده است که باید بر ایجاد و تقویت آن بیشتر متمرکز باشیم.
در این جلسه که نمایندگان کسب و کارهای دانش بنیان هم حضور داشتند، به طرح مسایل و چالشهای آنان در همکاری با پست پرداخته شد. مدیرعامل با تاکید بر سیاستهای دولت چهاردهم در استنفاده از توان بخش خصوصی در حوزه توسعه خلاقیت و نوآوری در عرصه پست، افزود: بهینه سازی و رضایتمندی در ارایه خدمات به مردم از اهمیت های بسزایی برخوردار است.