با همکاری پارک‌های علم و فناوری‌هایتک و استان کرمان؛

نشست تخصصی صنایع بزرگ و کوچک در تأمین نیاز زنجیره مس در کرمان برگزار شد

با همکاری پارک‌های علم و فناوری‌هایتک و استان و استانداری کرمان، نشست تخصصی ارتباط صنایع کوچک و بزرگ استان با موضوع بررسی نیاز‌های فناورانه شرکت ملی مس در کرمان برگزار شد.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر نشست تخصصی صنایع بزرگ و کوچک در تأمین نیاز زنجیره مس در کرمان برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری گفتمان فارس، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته(هایتک) در این نشست، ارائه نیاز‌های فناورانه شرکت مس همراه با جزئیات را در کارآمدتر شدن چنین رویداد‌هایی مؤثر خواند.

محمدرضا سپهوند با اشاره به توانایی فناوران و شرکت‌های پارک‌های علم و فناوری پیشنهاد داد رویداد چالش معکوس موسوم به "ریورس پیچ" در کرمان با هدف سرعت بخشی به رفع نیاز‌ها، مشکلات و چالش‌های شرکت‌های صنعتی و معدنی توسط شرکت‌های فناور و دانش بنیان استان برگزار شود.

پیشنهاد یادشده در این نشست مورد موافقت مسئولان شرکت‌کننده قرار گرفت و معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان از برگزاری این رویداد در اسفندماه خبر داد.

امیر حسن‌زاده با تأکید بر استفاده بیشتر شرکت ملی مس از ظرفیت شرکت‌ها، فناوران و دانشگاه‌های استان کرمان گفت: تولیدات معدنی استان باید با نگاه و ساخت جدید فناورانه و‌ایده‌های جدید پیش رود.

معاون اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه کرمان بزرگ‌ترین استان معدنی کشور با ۲۵ شهرستان است، ادامه داد: با توجه به ظرفیت مس در کرمان باید‌ایده‌ها در این استان بررسی و پیگیری شود و خواستاریم شرکت مس به دانشگاه‌های ما اعتماد کند و از ظرفیت دانشگاهی و استعداد جوانان شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه استان استفاده کند.

حسن‌زاده در ادامه با تأکید بر اینکه استان کرمان باید از معدنی به صنعتی تبدیل شود، عنوان کرد: در جنوب استان ۹ کارخانه وجود دارد و دومین کارخانه طلا در فاریاب فعالیت خود را شروع کرده و ۹۰درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در رمشک نیز به‌عنوان دورترین نقطه از استان کرمان، کارخانه مس در حال فعالیت است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی استان کرمان، راه‌اندازی کنسرسیومی براساس نیاز شرکت‌ها به نیروی متخصص و ماهر را ضروری دانست و گفت: زیرساخت‌ها برای آموزش فنی و حرفه‌ای را نیز باید آماده کرد.

حسن‌زاده از ارتباط شکل‌گرفته بین شرکت ملی مس با شرکت‌های قطعه‌ساز سخن به‌میان آورد و تصریح کرد: طی یک نشست، ارتباط فناوران با شرکت مس برقرار شد تا راهکار‌ها و چالش‌ها بررسی شود.

وی با بیان اینکه ۱۲۷ شرکت فناور در استان کرمان داریم، ابراز داشت: ۴۰ شرکت در حوزه صنعت و معدنی مشغول هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان افزود: امروز ارتباط صنایع بزرگ با شرکت‌های فناور نقطه عطفی است که مسیر ارتباط با صنایع فولادی و دیگر صنایع استان را ادامه دهیم و‌ایده‌های بهره‌وری را در تولید بالا ببریم.

ملاطاهری معاون طرح و برنامه‌ریزی شرکت ملی صنایع مس ایران، در این مراسم به ارائه گزارشی از عملکرد شرکت مس در زمین اکتشاف و تولید و چشم‌انداز طرح کیمیا پرداخت.

رئیس سازمان صمت استان کرمان نیز چگونگی تعامل و ارتباط مؤثر شرکت‌های صنعتی بزرگ با شرکت‌های دانش‌بنیان را تشریح کرد و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان نیز حمایت از بنگاه‌های موجود را خواستار شد.

در این رویداد سرپرست مدیریت تحقیق، توسعه و نوآوری شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: انعقاد قرارداد و طرح‌های پژوهشی با دانشگاه‌های استان کرمان در چهار سال گذشته روند صعودی داشته است.

زهرا منافی افزود: در ماه‌های آینده نشست‌های جداگانه با تعدادی از دانشگاه‌های استان کرمان برای تسهیل همکاری‌ها برگزار خواهد شد.

گفتنی است این نشست با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان، معاون طرح و برنامه‌ریزی شرکت ملی صنایع مس ایران، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان، رؤسای پارک‌های علم و فناوری‌هایتک و استان کرمان، مدیرکل ارتباطات و فناوری استان کرمان، و جمعی از مدیران شرکت‌ها و صنایع استان، در تالار فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد.