رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس:

اثرگذاری مربیان نهضت جهش تولید در افزایش بهره وری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در جشنواره مذکور با اذعان به اینکه کارایی، اثر بخشی و پایداری سه مولفه برای حصول بهره وری در بخش کشاورزی است، گفت: با توجه به این مولفه ها مربیان نهضت جهش تولید در افزایش بهره وری می توانند بیش از پیش اثر گذار باشند، ما در حوزه تولید به دنبال افزایش بهره وری هستیم تا ضمن افزایش تولید منابع پایه را حفظ کنیم.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر اثرگذاری مربیان نهضت جهش تولید در افزایش بهره وری

به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، مجتبی دهقان پور ضمن تقدیر از تمامی کنشگران فعال در حوزه تولید محصولات کشاورزی که نقش آفرینی دارند، تصریح کرد: به منظور ایجاد انگیزه در بین اعضای بسیج جامعه کشاورزی این آمادگی را داریم که از طریق اجرای طرح سهم بری دانش از تولید از ظرفیت مربیان نهضت جهش تولید افزون تر از گذشته بهرهمند شویم.

به گفته وی؛ در طرح سهم بری دانش از تولید، کارشناسان، مشاورهای علمی، آموزشی و تجربی خود را در اختیار تولید کنندگان قرار خواهند داد و در افزایش تولید و افزایش سود کشاورز به صورت توافقی سهیم می شوند. امیدواریم با به کارگیری ساز و کارهای لازم و با توجه به قابلیت های کارشناسان در قالب طرح افزایش نفوذ دانش در واحدهای تولیدی انتقال دانش به بهره برداران به خوبی محقق شود.

هوشمند سازی کشاورزی از دیگر مباحث مطرح شده از سوی دهقان پور بود و در این زمینه افزود: با توجه به پتانسیل های کشاورزی استان فارس، هوشمندسازی کشاورزی به دستور وزیر جهاد کشاورزی در این استان و زنجان اجرا می شود، البته بحث مکان محور کردن واحدهای تولیدی و لینک آن با سامانه پهنه بندی مختص استان فارس است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تاکید کرد: حرکت به سمت کشاورزی سازگار با شرایط اقلیمی و مدیریت مطلوب متناسب با تغییرات پیش رو در قالب کشاورزی هوشمند امکان پذیر است.

وی با اشاره به اینکه امروزه یکی از نقصان های اصلی که بخش کشاورزی ما را رنج می دهد، بحث آمار و اطلاعات است، اظهار کرد: در این طرح اطلاعات مکانی واحدهای تولیدی، به طور مشخص واحدهای زراعی و باغی احصا می شود و نهایتا اطلاعات توصیفی روی اطلاعات مکانی قرار می گیرد.

او اضافه کرد: در راستای هوشمند سازی بخش کشاورزی استان فارس از نقطه نظرات تمامی اساتید و صاحب نظران استفاده می کنیم زیرا نگاه مان استفاده حداکثری از ظرفیت ها و قابلیت های موجود است.

دهقان پور به موضوع اجرای الگوی کشت نیز گریزی زد و بیان کرد: بر اساس برنامه‌ ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی یکی از رویکردهای اساسی در اجرای الگوی کشت نگاه ویژه به تولید محصولات راهبردی است که در این استان نیز رویکرد ابلاغی دنبال می شود.

به گفته وی؛ از ابتدای سال جاری بحث الگوی کشت با بالغ بر 2500 نفر ساعت نشست تخصصی دنبال شده است تا این طرح نهایی شود؛ امیدواریم در دشت قادرآباد مادر سلیمان و نمدان اقلید این الگوی کشت با مشارکت کشاورزان اجرایی شود.