حمایت دختر نیکوکار از ۱۱ کودک یتیم در طرح اکرام ایتام

دختر جوان نیکوکار که مشارکت در طرح «اکرام ایتام» را با حمایت از یک کودک شروع کرد، حالا حامی ۱۱ کودک یتیم است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر حمایت دختر نیکوکار از ۱۱ کودک یتیم در طرح اکرام ایتام

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، حس انسان‌دوستی از جمله ویژگی‌هایی است که هر فردی با وجدان بیدار را بر آن می‌دارد تا برای همیاری دستان نیازمند قدمی بردارد. بی‌شک جنبه معنوی و انسانی این گونه فعالیت‌ها از بعد مادی آن ارزشمندتر است و می‌تواند نقش ترویجی مهمی در چنین اقدامات انسان‌دوستانه داشته باشد.

زهرا فرحناک دختر جوان ۲۳ ساله در استان گیلان، شهرستان شفت ساکن بوده و در حال حاضر در دفتر خدمات الکترونیک قضایی مشغول به فعالیت است.

او نمونه‌ای از صدها هزار نیکوکاری است که سرپرستی تعدادی از کودکان تحت پوشش کمیته امداد را برعهده گرفته‌ است.

این دختر خانم خیر پیرامون سابقه همکاری و نحوه آشنایی خود با کمیته امداد گفت: آشنایی من با کمیته امداد و طراح اکرام ایتام به آخرین سالی برمی‌گردد که برنامه «ماه عسل» پخش شد، وقتی مجری برنامه شماره تلفنی را اعلام کرد که از این طریق می‌توانیم حامی کودکان یتیم کمیته امداد شویم.

وی در تکمیل توضیحات خود می‌گوید: من در آن سال بعد از دیدن این برنامه به شماره‌ای که اعلام شد پیامک فرستادم که از کمیته امداد شهرستان «آق قلا» در استان «گلستان» با من تماس گرفتند و یکی از کارمندان خانم بسیار خوش اخلاق و خوش برخورد آنجا با من صحبت کردند و شرایط را برای من توضیح دادند.

خانم فرحناک می‌افزاید: بعد از ارائه توضیحات از طرف این خانم بود که من به طرح اکرام ایتام علاقمند شدم و برای حامی شدن کودکان یتیم به آنها ابراز تمایل کردم و با توجه به معیارها و شاخصه‌هایی که برای خودم داشتم، کودک پسری را برای حامی شدن او انتخاب کردم.

او پیرامون نخستین کودکی که حامی آن شد توضیح داد و گفت: نخستین کودکی که حامی او شدم یک پسر بچه‌ بود که در کلاس دوم ابتدایی تحصیل می‌کرد. البته من خودم در آن سال در دوره دبیرستان مشغول تحصیل بودم ولی بعد از اینکه فارغ التحصیل شدم و آشنایی بیشتری هم با کمیته امداد شهرستان «شفت» پیدا کردم تعداد کودکان را افزایش دادم.

این دختر خانم نیکوکار می‌افزاید: هرچه زمان بیشتر می‌گذشت در کنار اینکه آشنایی بیشتری با کمیته امداد پیدا می‌کردم به کودکانی که تحت حمایت کمیته امداد بودند نیز بیشتر علاقمند می‌شدم.

نکته جالب اینکه اغلب آنها را کودکان بسیار باهوش و با استعداد می‌دیدم که با توجه به اینکه از شرایط بدی در زندگی خود برخوردار بودند ولی هرگز از تلاش و کوشش برای رشد و پیشرفت دست نمی‌کشیدند.
خانم فرحناک می‌گوید: بعد از آشنایی با این بچه‌ها هم تصمیم گرفت که حامی تعدادی از آنها هم بشوم. این‌گونه شد که حضور در طرح «اکرام ایتام» را از حامی بودن یک کودک شروع کردم و در حال حاضر حامی چیزی حدود ۱۱ کودک یتیم هستم.
او پیرامون تغییر دیدگاه و نگرش خود در مورد کودکان تحت حمایت کمیته امداد اظهار می‌کند: بعد از گذشت مدت زمانی و آشنایی هرچه بیشتر من با کودکان تحت پوشش کمیته امداد آنها را کودکان بسیار با استعداد و پرتوانی دیدم که از کمک و حمایت از آنها بسیار لذت بردم.

این دختر خانم نیکوکار می‌افزاید: کمک و دستگیری از این کودکان تاثیر مثبت فراوانی در زندگی من داشت. همین که تصمیم گرفتم برای حمایت از آنها قدمی بردارم شاهد بروز و ظهور معجزه‌هایی در زندگی شخصی خودم بودم. ضمن اینکه انجام چنین فعالیت‌هایی قطعا حال فرد را بسیار خوب می‌کند.

خانم فرحناک می‌گوید: یکی از کودکان ساکن شهرستان «آق قلا» بوده و ۱۰ کودک دیگر نیز ساکن شهرستان «شفت» هستند.

او انگیزه خود از انجام کارهای خیر را بازگشت بازخورد خوب آن به خودش دانست و گفت: به عنوان یک فرد وقتی چنین کارهای خوب و نیکویی را انجام می‌دهیم قطعا بازخورد خوبی را هم دریافت می‌کنیم. در واقع انجام این کارها به نوعی حال انسان را خوب می‌کند.

این دختر خانم نیکوکار می‌افزاید: من انسان با انگیزه‌ای هستم و برای انجام برخی از کارها تمایل دارم که به من کمک کنند و از آن طرف هم به این موضوع فکر می‌کنم که ای کاش بتوانم به این کودکان کمک کرده تا بتوانند به آرزوهای خودشان برسند.

خانم فرحناک در پایان گفت: اثرات چنین کارهای خیر و نیکویی را در زندگی خودم به وضوح مشاهده کردم. زیرا هرجایی که به کمک کسی نیاز داشتم فردی سر راه من آمده و دستم را گرفته است. به صورتی که هرچیزی را که به دنبال رسیدن به آن بودم به دست آوردم.