امیر دریادار سیاری:

مدیریت جهادی الهام گرفته از ایمان اسلامی و اعتقاد به اصل ما می‌توانیم است

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه، مدیریت جهادی الهام گرفته از ایمان اسلامی و اعتقاد به اصل ما می‌توانیم است، گفت: ایمان به خدا، تقوای الهی، ولایت‌مداری، پیرو مکتب عاشورا بودن، انتظار، خودآگاهی، بصیرت، بیداری، عدالت و انصاف از جمله ویژگی‌های شاخص فرماندهان و مدیران الگو است.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر مدیریت جهادی الهام گرفته از ایمان اسلامی و اعتقاد به اصل ما می‌توانیم است

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) در سومین همایش الگوی فرماندهی مطلوب در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر، نیروی انسانی را سرمایه هر سازمانی دانست و گفت: هدایت این نیروی انسانی که می‌تواند موجب رفتن به اوج یا عقب‌ماندگی شود با مدیران و فرماندهان است. از این رو نقش مدیر و فرمانده در هدایت جامعه به سوی جایگاه مطلوب بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به شاخص‌های فرماندهان و مدیران تاکید کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرمانده مثل چشمه است و هیچ‌وقت نباید جوشش آن متوقف شود و باید همیشه با طراوت و خلاقیت کار را جلو ببرد.
معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه اجرای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بر دوش جوانان است، اظهار داشت: دانشجویان امروز، مدیران و فرماندهان آینده ارتش جمهوری اسلامی ایران هستند و نباید از مدیریت جهادی که الهام گرفته از ایمان اسلامی و اعتقاد به اصل ما می‌توانیم است، غفلت کرد.

امیر دریادار سیاری با اشاره به ماهیت فرماندهی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ایمان، عشق معنوی، خدمت، تکلیف، رفتار علوی، الگوی فرماندهی و اطاعت‌پذیری را از جمله مؤلفه‌ها و الزامات مهم برای یک فرمانده بیان کرد و گفت: از دیدگاه امام راحل خدمت به اسلام و مسلمین از همه بالاتر است و برای رضای خدا باید کار کرد. ایمان به خدا، تقوای الهی، ولایت‌مداری، پیرو مکتب عاشورا بودن، انتظار، خودآگاهی، بصیرت، بیداری، عدالت و انصاف از جمله ویژگی‌های شاخص فرماندهان و مدیران الگو است.

وی ادامه داد: تکبر و غرور، جاه‌طلبی، بدگمانی، انحصارطلبی، عشق‌گرایی، همکاری با صاحبان ثروت و قدرت، غفلت و شتابزدگی در برنامه‌ریزی، اعتماد به سست عنصرها، خودگرایی و... از جمله صفاتی است که یک فرمانده یا مدیر نباید این ویژگی‌ها را داشته باشد.

معاون هماهنگ کننده ارتش خاطرنشان کرد: دانشجویان فرماندهان آینده ارتش هستند و مسئولیت اجرایی بیانیه گام دوم انقلاب را عهده‌دار دارند باید ویژگی‌ها و شاخص‌های برجسته فرماندهی را در خود تقویت و از صفات مذموم دوری کنند.